Defenders - Ατσάλινα προστατευτικά κυλίνδρων

Τα "defender" είναι τα ατσάλινα προστατευτικά των κυλίνδρων και τοποθετούνται στις νέες τύπου κλειδαριές ασφαλείας (κλειδαριές κυλίνδρου) αλλά και σε απλές ξύλινες πόρτες.  
Αυξάνουν το επίπεδο ασφαλείας καθώς προστατεύουν τον κύλινδρο και αποτρέπουν από συνηθισμένους τρόπους διάρρηξης όπως είναι η θραύση του κυλίνδρου, το τρύπημα κ.α.  Ανάλογα από τι υλικό είναι κατασκευασμένα εξαρτώνται τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και η αντιδιαρρηκτική τους προστασία.  Υπάρχουν defender τα οποία έχουν μπίλιες στο εσωτερικό τους για να αποτρέπουν το τρύπημα ή έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν.  Άλλα defender διαθέτουν ροζέτες προστασίας για αποφυγή παραβίασης με λοστό ή με οποιοδήποτε άλλο διαρρηκτικό εργαλείο.  Τέλος, υπάρχουν defender μαγνητικά και defender με ενσωματωμένο συναγερμό.  Η επιλογή του defender είναι πάρα πολύ σημαντική για την ασφάλεια σας καθώς είναι το πρώτο σημείο κρούσης που θα συναντήσει ο επίδοξος διαρρήκτης. Τοποθετώντας defender στην κλειδαριά σας, πετυχαίνετε μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς δεν είναι εύκολο να σπάσει ο κύλινδρος με απλά εργαλεία.

Δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.  Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές καλέστε μας στο 210-9420000.

Defender Disec Monolito Alarm
Defender Disec Monolito Alarm 
Defender Disec Μαγνητικό
Defender Disec Μαγνητικό

Defender Disec Monolito Kripton
Defender Disec Monolito Kripton

Defender Disec Monolito
Defender Disec Monolito