Κλειδαριά ασφαλείας Iseo Multiblindo-Αυτόματο κλείδωμα

Νέα κλειδαριά ασφαλείας με αυτόματο κλείδωμα Iseo Multiblindo, κατάλληλη για πόρτες αλουμινίου και ξύλινες με κέντρα 30mm, 35mm, 40mm, 45mm.  Η νέα αυτή ηλεκτρομηχανική αυτόματη κλειδαριά ασφαλείας είναι ο ιδανικός συνδυασμός άνεσης και ασφάλειας.  Η λειτουργία της είναι ηλεκτρονική και ταυτόχρονα απλή και γρήγορη καθώς διαθέτει ένα κανονικό πληκτρολόγιο, δίνοντας την δυνατότητα στο χρήστη να βάλεις τρεις διαφορετικές λειτουργίες κλειδώματος (Total, light, free).  Λειτουργεί κανονικά με κλειδί αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως, δακτυλικό αποτύπωμα, πληκτρολόγιο, transponder και με κωδικό PIN.  Έχει ρυθμιζόμενο χρόνο ανοίγματος δηλαδή ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το χρονικό διάστημα που επιθυμεί μεταξύ του ανοίγματος και του αυτόματου κλειδώματος της πόρτας.  Η κλειδαριά ασφαλείας Multiblindo emotion έχει τρεις επιλογές αυτόματου κλειδώματος μέσω ενός ηλεκτρονικού χειριστηρίου για όλες τις ρυθμίσεις.  
1)  Total. Πατώντας το μπουτόν η πόρτα ανοίγει και παράγεται ένα ηχητικό σήμα. Όταν κλείσει, η Multiblindo emotion αυτόματα θα ενεργοποιήσει την γλώσσα και τους πύρους: η ηχητική ενημέρωση θα υποδείξει το συνολικό κλείδωμα. Συνολική ασφάλεια: αυτή η ρύθμιση εξασφαλίζει την ύψιστη ασφάλεια της πόρτας σας.
2)  Light. Πατώντας το μπουτόν η πόρτα ανοίγει και παράγεται ένα ηχητικό σήμα. Όταν κλείσει, η Multiblindo emotion αυτόματα θα ενεργοποιήσει μόνο την γλώσσα: ένα διαφορετικό και πιο ευέλικτο επίπεδο ασφαλείας για ένα μερικό και γρήγορο κλείδωμα.
3)  Free. Με αυτή τη ρύθμιση η Multiblindo emotion κρατάει τη γλώσσα και τους πύρους τελείως ξεκλείδωτους: η πόρτα θα μείνει σε μια κατάσταση ελεύθερου ανοίγματος. Απόλυτη ελευθερία που εξασφαλίζει ελεύθερη διέλευση τόσο από μέσα όσο και από έξω μέχρι να τεθεί σε άλλη ρύθμιση. Κατάλληλο και για  9*8=-098764321;εισόδους καταστημάτων.
  
Κύριες λειτουργίες της κλειδαριάς:
Κλείδωμα τριών σημείων με πίρους (γάντζους)πάνω και κάτω.
Αυτόματο μηχανικό κλείδωμα των πίρων όταν κλείνει η πόρτα.
Ηλεκτρομηχανικό άνοιγμα των πίρων και της γλώσσας.
Προαιρετικές πλάκες με defender εξωτερικά για επιπλέον προστασία κατά του τρυπήματος και του σπασίματος.
Υποδοχή κυλίνδρου απλού ή ασφαλείας
Υποδοχέας πόμολου 8mm.
Κέντρο κυλίνδρου σε κέντρα 30mm, 35mm, 40mm, 45mm
Αισθητήρες κατάστασης των πίρων (όταν οι πίροι είναι εντελώς τραβηγμένοι παράγεται ηχητικό σήμα).
Λειτουργία "hold open"

Κλειδαριά ασφαλείας Iseo Multiblindo Αυτόματο κλείδωμα
Κλειδαριά ασφαλείας Iseo Multiblindo