Ηλεκτρική κλειδαριά Omega-Τιμή 295,00 ευρώ

Ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας Omega από την εταιρεία Mul-t-lock με ενσωματωμένο ηλεκτρικό κυπρί για αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας παλαιού τύπου (κλειδί χρηματοκιβωτίου) Cisa (με 4 πίρους, πάνω γλώσσα και κέντρο κλειδαριάς 60mm).  
Η λειτουργία της κλειδαριάς είναι στα 12V AC/DC και διατίθεται σε αριστερή ή δεξιά ανάλογα με την φορά της πόρτας σας.  Διαθέτει μηχανισμό υψηλής τεχνολογίας με γρανάζια που εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία και ειδικά κατασκευασμένο σύστημα που αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος.  
Παραδίδεται με τρεις συνδυασμούς κλειδιών και 2 κάρτες ιδιοκτησίας.  Ο πρώτος συνδυασμός έχει 3 κλειδιά με την πράσινη ένδειξη πάνω στο κλειδί (πρώτη ζωή), ο δεύτερος συνδυασμός έχει ένα κλειδί με με την κίτρινη ένδειξη (δεύτερη ζωή) και ο τρίτος συνδυασμός έχει μια κάρτα με κόκκινη ένδειξη (όχι κλειδί-τρίτη ζωή).  
Η αλλαγή του συνδυασμού της κλειδαριάς μπορεί να γίνει πάρα πολύ εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη.  
Λειτουργώντας το κλειδί με την κίτρινη ένδειξη στην κλειδαριά σας, στην πραγματικότητα αλλάζετε τον συνδυασμό και το κλειδί με την πράσινη ένδειξη ακυρώνεται.  Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το κλειδί με την κίτρινη ένδειξη δεν μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το κλειδί με την πράσινη ένδειξη.  
Ελεγχόμενη αντιγραφή κλειδιών, αφού χρησιμοποιώντας μόνο τις 2 κάρτες ιδιοκτησίας που βρίσκονται στην συσκευασία, μπορείτε να βγάλετε αντίγραφα των κλειδιών.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ


Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές καλέστε μας στο 210-9420000.  
Δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.

Ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας Esety Omega Plus
Ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας Esety Omega Plus