Κλειδαριά ασφαλείας MOTTURA με κύλινδρο

Νέου τύπου κλειδαριά ασφαλείας με κύλινδρο ασφαλείας και μικρό κλειδί.  Λειτουργεί με γρανάζι για καλύτερη και αθόρυβη λειτουργία της κλειδαριάς.  Τοποθετείται με κύλινδρο ασφαλείας ανάλογα με την προτίμησή σας και με ατσάλινο προστατευτικό defender.  Εσωτερικά της κλειδαριάς υπάρχει ο καταπέλτης.

Κύλινδρος ασφαλείας Mottura Champion
Η MOTTURA μετά από αποτελέσματα ερευνών δημιούργησε τη σειρά κυλίνδρων CHAMPIONS, ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας. Η σειρά CHAMPIONS δεν είναι ένας απλός κύλινδρος ασφαλείας, αλλά ένα ολοκληρωμένο αρθρωτό σύστημα με δυνατότητες εφαρμογής σε κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια και σχολεία, παρέχοντας μια λύση για όλες τις ανάγκες, από την πιο κοινή μέχρι την πιο σύνθετη.
Εγγυημένη αντιγραφή κλειδιών
Η αντιγραφή των κλειδιών γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένα καταστήματα της MOTTURA φέρνοντας το κλειδί και την ειδική κάρτα που παρέχεται μέσα στο πακέτο του κυλίνδρου. Το σφραγισμένο πακέτο περιέχει τον κύλινδρο, τα κλειδιά, την κάρτα του ιδιοκτήτη, οδηγίες εγκατάστασης και βίδες.
Διπλή λειτουργία κυλίνδρου
Με ένα κανονικό κύλινδρο η κλειδαριά δεν μπορεί να ανοίξει από έξω όταν έχει απομείνει το κλειδί στο εσωτερικό και το αντίστροφο. Με τους κυλίνδρους CHAMPIONS 31 τα κλειδιά μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές.
3 επίπεδα ασφαλείας
Ο κύλινδρος CHAMPION διαθέτει τρεις τύπους κλειδιών Α, Β, Γ, το καθένα με ένα μοναδικό κωδικό και συσκευασμένο  χωριστά σε σφραγισμένο πακέτο. Σε περίπτωση που το κλειδί Α χαθεί ή κλαπεί, τοποθετήστε απλά το κλειδί Β μέσα στον κύλινδρο και το κλειδί Α και όλα τα κλειδιά Α αποκλείονται αυτομάτως. Ο ίδιος μηχανισμός χρησιμοποιείται και για το κλειδί Γ απενεργοποιώντας με τη σειρά του το κλειδί Β. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ δύο συνθέσεων κλειδιών.  (3Α, 1Β, 1Γ) και (1Α, 3Β, 1Γ).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-9420000

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ MOTTURA
ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MOTTURA CHAMPIONS